Warning: Undefined array key "options" in /home/customer/www/focus-online.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Over mij

Het voelt altijd vreemd om over jezelf te praten, althans voor de meesten, maar uiteraard wil je als klant weten met wie je te maken hebt.
Hieronder volgt een stukje uitleg over mij, wie ik ben, wat ik doe en waar ik van houd.

 

 

Webdesign. betaalbare website laten maken

Mijn naam is Sandra Groenescheij, ik ben ergens begin 40 en heb 1 dochter van 17 en een bonus dochter van 15.
Samen met mijn partner, mijn dochter en met regelmaat mijn bonusdochter, woon ik in Noord Brabant in een redelijk klein dorp.

Ik ben hier niet opgegroeid, (ik ben een beetje overal en nergens opgegroeid) maar heb het grootste gedeelte van mijn leven in en rondom Rotterdam gewoond.
Inmiddels waardeer ik de rust en het vertrouwde van Noord Brabant en zou ik niet meer terug willen naar het dagelijks leven in de drukke stad. 

Naast dat ik websites bouw, met alles wat daar bij komt kijken, ben ik zelf ook fotograaf en videograaf voor zowel de zakelijke markt, als de bruiloften.
In mijn vrije tijd ben ik het liefst in de natuur te vinden.
Met mijn macro lens de kleinste insecten vast leggen, of juist op grote afstand het fotograferen van wildlife, met name vogels en eekhoorns.
Ik ben dan helemaal in mijn element.Wanneer ik aan het werken ben met de websites, dan vliegen mijn dagen voorbij en bedenk ik mij meestal eind van de middag, dat ik ook nog iets moet eten.
Ik kan me daar volledig in verliezen en het voelt dan ook nooit als werk, iets wat het zo ontzettend mooi maakt.
Omdat ik vrij rustig ben en niet zo sterk aanwezig, kan ik veelal met veel mensen goed overweg, wat het coachende gedeelte in mij extra stimuleert.
Want mensen helpen, ze ten dienst zijn, vind ik 1 van de fijnste dingen om te doen.

Met het maken van websites komt alles samen, het creatieve, het helpende en vooral, het mezelf verliezen in de tijd.

Focus fotografie-1374
Na het maken van deze foto, kon mijn dag niet meer stuk.

© Focus Online - 2024