Warning: Undefined array key "options" in /home/customer/www/focus-online.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Diensten

Er zijn diverse diensten die je kunt gebruiken voor het maken of verbeteren van een website.
Zowel aan de voorkant als aan de achterkant, moet deze in orde zijn om voldoende gevonden te worden en om daarmee ook klanten binnen te halen.
Hieronder staan de diverse diensten uitgebreid uitgelegd, waardoor je sneller weet welke dienst er bij jouw vraag past.
En kom je er toch niet uit, kun je vrijblijvend contact opnemen.

Ja, stuur me meer informatie:

professionele website laten maken

Conversie optimalisatie


Dat de achterkant van een website goed moet zijn ingeregeld om gevonden te worden, dat weten de meesten wel. Maar aan de voorkant denkt men vaak alleen maar aan het visuele. Hoe ziet mijn website er uit, is deze mooi? Echter met alleen een mooie website, hoe goed deze aan de achterkant ook is ingeregeld, kom je er niet. Er zijn heel wat punten die bijdragen aan het zorgen voor interactie op een website. Potentiële klanten moeten niet enkel je website bezoeken, ze moeten daar ook iets doen! Doorklikken naar meer informatie, een contact aanvraag, een afspraak inplannen enz. Met de conversie optimalisatie wordt er gekeken naar de diverse punten die hiervoor nodig zijn. Je ontvangt een uitgebreide checklist met verbeterpunten en de daarbij behorende uitleg.

€ 95,-

excl. BTW

professionele website laten maken

Website laten maken


In het maken van een website gaat vooral veel tijd zitten. Hierdoor wordt er vaak gekozen, om dit uit te besteden aan iemand die er in gespecialiseerd is. Bij Focus Online word er een website gemaakt via WordPress, waarbij zowel de achterkant als de voorkant goed in elkaar wordt gezet. Denk hierbij aan basis SEO, zodat de website vindbaar is. Hoe deze SEO in elkaar zit, is afhankelijk van de soort website die gemaakt moet worden. Tevens worden er links gemaakt naar de social media kanalen die je wenst en ontvang je een uitgebreide training om de website voortaan zelf bij te kunnen houden. Je hoeft hierdoor niet bij elke tekst of elke foto die moet worden aangepast, hulp in te schakelen. Dit kun je na het volgen van de training, prima zelf. En heb je toch nog vragen, dan kun je altijd terecht.

vanaf:

€ 1075,-

Exclusief webhosting en domeinnaam.
excl. BTW

professionele website laten maken

Webshop laten maken


Je kunt een webshop laten maken op een volledig nieuwe website of er 1 integreren in je huidige (WordPress) website. In deze webshop worden er voor jou vast 10 artikelen aangemaakt, naar jouw specifieke wensen. Tevens ontvang je een uitgebreide training, hoe je zelf de volgende artikelen kunt invoeren en deze zichtbaar kunt krijgen in de webshop. Van te voren bepalen we, welke eigenschappen jouw artikelen nodig hebben en hierop bouwen we de webshop. Wil je artikelen verkopen waarvan je een beperkte voorraad hebt, of juist een onbeperkte voorraad? Verkoop je online producten of downloads? Dit alles wordt voor je ingeregeld.

vanaf:

€ 775,-

Bij webshop geïntegreerd op eigen WordPress domein.
excl. BTW

Personal Branding fotografie


Een website met enkel tekst is meestal niet echt uitnodigend en zorgt er niet voor dat men blijft hangen, of beter nog, een aanvraag doet of iets koopt. Daarom zal een website gevuld moeten worden met beelden en het liefst met originele beelden. Want jouw potentiële klant, wil weten wat het kan verwachten en wat je biedt. Al is je tekst nog zo goed, een goed beeld zegt meer dan 1000 woorden. Met personal branding fotografie, vindt er eerst een uitgebreid gesprek plaats, waarbij er wordt gekeken naar de soort beelden die nodig zijn en hoeveel het er ongeveer moeten worden. Deze beelden moeten jou en je bedrijf weergeven, dus wordt er samen een moodboard opgesteld, om de juiste stijl te bepalen. De foto's zullen ook in deze stijl worden bewerkt, wat voor de 1 heel licht betekend, maar voor de ander juist heel warm en donker. Samen gaan we hier door heen en plannen we een fotosessie in, waarin de juiste beelden gemaakt worden om de volledige website te vullen en welke gebruikt kunnen worden voor social media.

vanaf:

€ 375,-

Afhankelijk van het aantal uur fotograferen en het aantal foto’s
excl. BTW

Digitale Afbeeldingen


Digitale afbeeldingen zijn perfect te gebruiken op jouw merchandise, jouw producten. Ben je op zoek naar unieke afbeeldingen, heb je zelf ideeën genoeg, maar weet je niet hoe je het moet maken, laat Focus Online dit dan voor je uit handen nemen.

vanaf:

€ 25,-

Afhankelijk van het aantal en toe te passen gebruik.
excl. BTW

Online leeromgeving laten maken


Je bent al een tijd bezig en hebt een aantal super mooie trainingen / workshops, die je ook online wilt aanbieden. Het liefst zet je deze in een online leeromgeving, zodat de cursist op zijn eigen tempo hiermee aan de slag kan. Bij Focus Online wordt een online leeromgeving volledig aangepast aan jouw stijl en wordt er vast 1 cursus / training (minimaal) voor je geïnstalleerd. Deze online leeromgeving kan op je huidige website (WordPress) worden geïntegreerd of er kan een volledig nieuwe website worden aangemaakt voor de online leeromgeving. En natuurlijk ontvang je ook hier een uitgebreide training, hoe je deze leeromgeving kunt bijhouden en nieuwe cursussen / trainingen kunt toevoegen.

vanaf:

€ 1500,-

Bij leeromgeving geïntegreerd op eigen WordPress domein.
excl. BTW

Online afsprakensysteem laten maken


Er komen klanten op de website en ze vullen met regelmaat een contactformulier in, omdat ze een afspraak met je willen maken. Dat is alvast het halve werk. Maar het zou nog veel makkelijker zijn, wanneer jouw klanten rechtstreeks een afspraak kunnen inplannen voor de dienst naar keuze, op de tijden die je nog beschikbaar hebt staan in de agenda. Een afsprakensysteem die automatisch koppelt met je google agenda, hier meteen de afspraak voor je in zet en automatisch een bevestiging stuurt naar zowel de klant, als naar jou! Geen dubbele afspraken meer en geen verlies van klanten, omdat je niet direct kunt kijken welke tijden je beschikbaar bent. Mooi toch? En nog mooier is, dat deze als abonnement kan worden afgesloten per maand of met een eenmalige afkoop, voor levenslange toegang.

vanaf:

€ 225,-


excl. BTW

SEO (Search Engine Optimalisation)


De website staat, de voorkant is exact hoe je hem wilt hebben, maar je wordt nog niet gevonden! Ja, als iemand echt jouw naam in typt, maar niet wanneer er door een potentiële klant, die jou niet kent, op google wordt gezocht naar iemand die jouw diensten / producten aan biedt. Door die potentiële klanten wil je gevonden worden! Daarvoor is er SEO. SEO wordt gebruikt aan de achterkant van de website om er voor te zorgen dat je website wordt gevonden met de zoekwoorden die jij wilt! En het liefst zo ingeregeld, dat je nog op pagina 1 staat ook! Maar enkel het invullen van de juiste zoekwoorden is niet genoeg. Want hoe weet je de juiste zoekwoorden, waar zet je ze neer en waar wordt google blij van (waardoor je een betere waardering krijgt) en waarvan niet? De SEO is dan ook inclusief zoekwoorden analyse, gericht op jouw bedrijf, jouw dienst of product zodat je niet alleen gevonden wordt, maar ook nog eens op de plek die jij wilt!

vanaf:

€ 675-

Voor 5 pagina’s incl het eventueel herschrijven van teksten tbv vindbaarheid
excl. BTW

Animatie video

Animatie Promotievideo's


Wanneer je op wilt vallen, zul je wat anders moeten doen dan anderen. En hoe beter kun je opvallen, dan met animatie video's. Animatie video's kunnen worden ingezet op allerlei platformen. Je kunt bepaalde producten uitlichten, laten zien dat je nieuwe website live is, of reclame advertenties maken die de aandacht vragen. Mogelijkheden te over.

vanaf:

€ 49-


excl. BTW

© Focus Online - 2024