Warning: Undefined array key "options" in /home/customer/www/focus-online.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192

Promotie Actie

Je kent het wel, black Friday komt er aan en de aanbiedingen slaan je om de oren.
Wees er vooral snel bij, want enkel vandaag geldig! Je kent het wel, allerlei termen worden er gebruikt om je over te halen vooral snel te beslissen.
maar wees niet bang, hier heb je rustig alle tijd om te beslissen, want deze actie loopt nog t/m 31 december 2022!

 

Ben je toe aan een (nieuwe) website, maar vind je dit zelf lastig?
Ligt jouw expertise simpelweg op een ander vlak en wil je je niet bezig houden met alles uitvinden over websites bouwen, of vind je gewoon het niet leuk?
Dan zit je hier goed, want ik vind dit het leukste dat er is.

Ik maak voor jou een website met 1 of meerdere pagina’s, geheel in jouw eigen huisstijl.
Daarnaast zorg ik er natuurlijk ook voor, dat deze gevonden kan worden en leg ik je, als alles klaar is, met video’s uit hoe je voortaan zelf een stukje tekst kunt aanpassen, een pagina kunt toevoegen of nieuwe foto’s kunt gebruiken op je website.

Zo houd je zelf de controle over je website en hoef je niet bij elke wijziging contact op te nemen.
En kom je ergens even niet uit, of gaat er iets mis? 

Laat het me gewoon weten, kijk ik uiteraard even met je mee.

Welke Promotie Actie Promotie Actie kies jij?

Wordpress Website Lite

Heb je voldoende aan een one-page website? Dan is het lite pakket de beste keuze voor jou. Een online visitekaartje, waar men alle info terug kan vinden over jou en jouw bedrijf. Uiteraard met de content die jij er op wilt hebben en in jouw huisstijl. En inclusief basis SEO, zodat je tenminste gevonden kunt worden.
Oftewel, een compact compleet plaatje.

€ 275,-

ex. BTW

ex. domeinnaam en hosting

Wordpress Website Medium

Wil je meer informatie kwijt op je website? Dan is een website met 5 pagina's voor jou geschikt. Denk hierbij aan een homepagina, een diensten pagina, een over mij, een contact en een portfolio/blog pagina. Bijvoorbeeld natuurlijk, want de website wordt samengesteld met jouw content en naar jouw wensen. Geeft je ook meteen 5 x zoveel kans om gevonden te worden. Mooi meegenomen, toch?

€ 595,-

ex. BTW

ex. domeinnaam en hosting

Meer informatie opvragen

© Focus Online - 2024